Noutăți

E timpul vânătorii anuale de trufe pe domeniul Castelului CantacuzinoÎn vremea strânsului, nici somnul nu vine la om, spune o vorbă veche, românească cu privire la toamnă, căci în această perioadă a anului se strange recolta, din moși strămoși și până în zilele noastre.

Acest anotimp al belșugului, al vinurilor bune, plin de culoare, savoare și parfum este sărbătorit anual și la noi. Alături de cei dornici să trăiască experiențe inedite, de gurmanzi și iubitorii de natură, cutreierăm pădurile domeniului Castelului Cantacuzino în căutare de trufe negre.

Vă invităm să vă alăturați vânătorii ! Vom începe în zorii zilei de 22 octombrie 2022, în incinta restaurantului Canta Cuisine, de la ora 10.00, cu un mic dejun delicios. Cu forțe proaspete pentru drumul ce urmează, vom face cunoștință cu vânătorul și adevărații meșteri căutători de trufe, câinii săi. Vom porni, apoi, la pas pe cărările domeniului ce se întinde pe Munții Baiului și vom descoperi împreună comorile ascunse ale pădurii: trufele ! Umplem tolba cu aceste minunății, îndrăgite de mii de ani de către zei și zeițe, faraoni, înțelepți, împărați și împărătese, nobili, artiști și, desigur, bucătari celebri și ne vom întoarce la castel pentru a ne bucura de un binemeritat prânz gastronomic constând în preparate cu trufe marca chef Răzvan Sasu, pe care le vom stropi din abundență cu vinurile Cramei Jercălăi, alese cu grijă pentru fiecare preparat, astfel încât să obținem o armonie a simțurilor. Și, ca experiența regală să fie desăvârșită, vom pătrunde în incinta castelului pentru un tur de vizitare ce va include și galeria de artă de la primul etaj.


Haideți la un răsfăț demn de împărați și nobili, plin de savoare și rafinament la Castel !

Participarea se face în limita locurilor disponibile. Prețul biletului este de 750 lei/persoană.

Rezervări și alte detalii la telefon +40 735 151 318 sau via email, la adresa office@cantacuzinocastle.ro.