top of page

Evenimente

conferințe

team building

lansări de produse 

PETRECERI PRIVATE 

foto shooting

lansări de colecții

Concursuri de Miss 

CULTURALE

CORPORATE 

FASHION 

zile de naștere

botezuri

festivități de nuntă

 

concerte

festivaluri de operă

petreceri caritabile

Castelul Cantacuzino, cu împrejurimile sale unice și farmecul aristocratic, este locul ideal pentru orice tip de eveniment, atât pe terasă, cât și în interior.Mai multe saloane sunt disponibile la parterul imobilului și la etaj, oferind desfășurarea oricărui tip de eveniment.

 

În lunile de vară, corturile montate în grădina castelului ne permit să găzduim evenimente fastuoase, având o capacitate de 300 persoane sau chiar mai mare.

 

Restaurantul Canta Cuisine este conceput pentru a susține evenimente mici dar și nunți grandioase, cu meniuri din cele mai variate, în orice stil ales, de la mâncarea tradițională românească, până la mâncăruri internaționale sau preparate sofisticate din bucătăria franceză sau cea italiană.

VEZI ACUM

Urmărește aceste filmulețe publicate pe YouTube de către oaspeții noștri , care infățișează doar câteva dintre evenimentele sociale desfășurate la Castelul Cantacuzino.

Festivitate de nunta

Festivitate de nunta

Show Proiecții

Lansare colecție de modă

Sursa: YouTube

Festivitate de nuntă

Lansare album internațional

Facilităm desfașurarea de ședințe foto/video pentru miri în incinta domeniului castelului , oferta este de 1000 lei/3 ore atât în interiorul castelului cât și în curtea acestuia.

Festivitate de nunta

Show artificii în curtea castelului

 INFORMAȚII ȘI REZERVĂRI               Tel.:  +40 735 15 13 18 

 EVENIMENTE               Email: events@cantacuzinocastle.ro 

Spune Da Castelului Cantacuzino

 

Ați spus “da” și acum vă puteți relaxa, lăsând echipa Castelului Cantacuzino să se ocupe în cel mai mic detaliu de nunta pe care o visați. De la invitații si flori până la toast-ul final, echipa noastră de profesioniști va creea o zi pe care o veți prețui pentru totdeauna. Oferta noastră all inclusive include servicii de coafură, aranjamente florale, premium brand bar, un meniu special conceput, scena pentru formație sau DJ, precum și toată implicarea și atenția organizatorilor în ziua evenimentului.

bottom of page