top of page

Termeni și condiții

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

ZAMORA ESTATE SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.CantacuzinoCastle.com isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

• Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul CantacuzinoCastle.com pentru care ZAMORA ESTATE SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator. Website-ul www.CantacuzinoCastle.com va fi denumit generic, in mod individual Site in cele ce urmeaza.

• Drepturi de autor

ZAMORA ESTATE SRL este autorul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea ZAMORA ESTATE SRL sau sunt licentiate de ZAMORA ESTATE SRL pentru a fi folosite.

• Licente de utilizare

ZAMORA ESTATE SRL va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea ZAMORA ESTATE SRL.Aceasta licenta nu include:

– revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;

– download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;

– utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

ZAMORA ESTATE SRL va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie ZAMORA ESTATE SRL sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii ZAMORA ESTATE fara acordul prealabil scris al ZAMORA ESTATE SRL.

Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al ZAMORA ESTATE SRL.

• Marci

Domeniul CantacuzinoCastle.com este detinut de catre ZAMORA ESTATE SRL. Utilizarea domeniului sau a numelui CantacuzinoCastle, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a ZAMORA ESTATE SRL este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre ZAMORA ESTATE, conform cu cele de mai sus.

• Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre ZAMORA ESTATE pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil”. ZAMORA ESTATE nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la CantacuzinoCastle.com sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, ZAMORA ESTATE SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. ZAMORA ESTATE SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. ZAMORA ESTATE SRL nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Serviciile si produsele prezentate pe Site-uri nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea ZAMORA ESTATE, trimiteti-ne un e-mail pe office@cantacuzinocastle.ro.

• Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

• Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale ZAMORA ESTATE sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa sau orice alta forma de spam. 

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati ZAMORA ESTATE si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul ZAMORA ESTATE si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral ZAMORA ESTATE sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

• Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul ZAMORA ESTATE SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul ZAMORA ESTATE SRL.

Ultima actualizare: 13.08.2018

bottom of page