Noutăți

Concurs cu premii – “BEST OF DA VINCI”RO

Dăm startul unui nou concurs cu premii – “BEST OF DA VINCI”!

Vino la expoziția “Leonardo da Vinci – the Machines” din Galeria de Artă a Castelului, în perioada 1 Iunie – 1 iulie 2022, află noi lucruri despre geniul renascentist, Leonardo da Vinci, și invențiile sale și spune-ne printr-o postare cu fotografia exponatului, realizată în Galerie,care mașinărie te-a impresionat cel mai mult (și, eventual, de ce).

Postările care strâng cel mai mare număr de Like-uri până la finalul zilei de 1 iulie 2022 vor aduce, în ordine descrescătoare, unul dintre următoarele premii:

Premiul 1: 2 nopți de cazare gratuită la una dintre cele două unități din cadrul Castelului Cantacuzino (Hunter’s Lodge villa sau Garden Suite apartment), în perioada 01 Septembrie – 20 decembrie 2022, pentru max. 4 persoane, în funcție de disponibilitatea unităților;

Premiul 2 : O cină gastronomică la Restaurant Canta Cuisine din incinta Castelului Cantacuzino, pentru 2 persoane, pregătită special de Chef Răzvan Sasu;

Premiul 3: Acces liber pentru 1 zi în Parcul de Aventură al Castelului Cantacuzino și bilete gratuite pentru vizitarea Castelului Cantacuzino și a expoziției “Leonardo da Vinci – theMachines”, pentru maximum 4 persoane.

Fericiții câștigători vor fi anunțați prin postare publică pe pagina oficială de Facebook a Castelului Cantacuzino, în data de 01 august 2022.

Pentru mai multe detalii despre regulament și mecanismul concursului, vă invităm să urmăriți Regulamentul concursului. Pentru participare, iată concursul.