top of page

Noutăți

WORKSHOP IKEBANA - Christmas EditionHo-Ho-Ho! Gata pentru Sărbători? Noi, încet-încet, intrăm în atmosfera magică a Crăciunului și ne pregătim pentru o sărbătoare de poveste.


Dar până atunci, inspirați de incredibila colecție de stampe japoneze pe tema Kabuki din Galeria de Artă a Castelului, ne-am gândit să ne distrăm și să ne exersăm creativitatea într-un atelier de IKEBANA. Ne vom juca mai întâi cu crengi, flori, culori și apoi cu materiale diverse, iar la final ne vom bucura de un superb aranjament de Crăciun. Ornamentul se poate transforma rapid într-un cadou pentru cei dragi, dar, la fel de bine, își poate găsi un loc perfect la tine acasă.

Când? Pe 18 decembrie

Unde? La Castelul Cantacuzino din Bușteni

Durata? Aproximativ 1 ½ - 2 ore

Ora? La 14.00 și la 16.30

Preț? 150 de lei/ participant (include apa/cafea, materiale și vizitarea parcului de sculpturi, a interiorului Castelului și a Galeriei de Artă).


Vor fi organizate două ateliere, numărul maxim de participanți pentru fiecare fiind de 15 persoane. Pentru participare, este obligatorie înscrierea și prezentarea unui certificat verde valid în ziua atelierului (pentru cei cu vârsta de min. 12 ani).

Înscrieri: la numerele de telefon 0737 299 467/ 0733 501 575. Pentru mai multe detalii, ne puteți scrie la

Comments


Recomandăm
Recente
Arhivă
Urmăriți-ne
  • Wix Facebook page
  • Wix Facebook page
  • Wix Facebook page
bottom of page