Noutăți

Sărbători magice și festinuri regale la Castelul Cantacuzino


RO


Venit de la Europe Hotel și Castelul Ashford din Irlanda, chef Răzvan Sasu a pregătit un meniu special de Revelion pentru restaurantul Canta Cuisine


Se spune că această perioadă a anului este una dintre cele mai frumoase. Zăpada, Sărbătorile și apropierea finalului de an aduc bucurie, bunătate, dar și nostalgie și speranță – practic, sfârșitul și începutul încap în doar căteva săptămâni.


Pentru a marca venirea Noului An, Canta Cuisine a pregătit o supriză culinară de proporții: un meniu gândit și pregătit până în cele mai mici detalii de către chef Răzvan Sasu, venit direct de la Europe Hotel și Castelul Ashford din Irlanda. Acesta s-a alăturat echipei restaurantului chiar de Sărbători și abia așteaptă să delecteze simțurile oaspeților cu preparatele sale.


Așadar, vă dăm întâlnire în restaurantul Canta Cuisine, la o seară unde eleganța, bunul gust și voia bună sunt la ele acasă. Cina va începe la ora 19.00, iar costul intrării este de 870 lei / persoană, incluzând o cină cu 5 feluri și un open bar cu diferite vinuri și șampanie. Detalii despre meniul de Revelion sunt disponibile aici.


Pentru rezervări și informații suplimentare, ne puteți contacta la 0735 151 318/ 0737 299 464 sau pe email, la adresa rf@zamora-estate.com.


Crăciun mereu de poveste pe domeniul Castelului Cantacuzino


Pentru zilele de Crăciun, pe lângă meniul standard, restaurantul Canta Cuisine își va întămpina oaspeții cu un meniu inedit, prin care atmosfera Sărbătorilor de iarnă este transpusă în gusturi. Printre altele, meniul special va include ruladă de porc confit, doradă cu sos de midii și apetisantul tartar cu avocado. În plus, fiecare preparat este asociat cu un vin care va fermeca degustătorii. Meniul de sîrbători este disponibil aici.


Ne bucurăm să vă avem alături, așa că vă invităm să ne treceți pragul atât în perioada Crăciunului, cât și în noaptea dintre ani. La mulți ani cu sănătate și salutări culinare!


ENG


Coming straight from Europe Hotel and Ashford Castle in Ireland, chef Răzvan Sasu prepared a special New Year's Eve menu for Canta Cuisine


</