Noutăți

Castelul Cantacuzino, într-unul dintre cele mai apreciate bloguri dedicate nunților
RO

Castelul Cantacuzino apare într-unul dintre cele mai apreciate bloguri dedicate nunților din Europa. Sub titlul “Nuntă fermecătoare cu inspirație din vechile timpuri, într-un castel de poveste din România”, publicația descrie frumusețea și finețea Castelului și fermecătoarele peisaje.


“Nunta pe care vi-o prezentăm astăzi este absolut uimitoare. O adevărată filă dintr-un basm al unui cuplu a cărui dragoste s-a adâncit în ciuda distanțelor și care au ales să se căsătorească într-un castel ascuns între munți. Theo și Alex au creat o nuntă minunată și intimă în decorul gradios al Castelului Cantacuzino, o nuntă plină de detalii care surpind romantismul și acel sentiment de magic al vremurilor trecute. Uimitoarea lor zi a fost surpinsă impecabil de Ioana Porav, fotograf stabilit în Londra și membru al Fine Art Curation, care călătorește în întreaga lume pentru a surpinde farmecul nunților”.
Întregul articol în puteți citi accesând urmărul link - https://weddingsparrow.com/article/charming-old-world-wedding-at-romanian-fairytale-castle?fbclid=IwAR2B9OajzEomgULbt64Jvd9eeQ8hOUBv7tFJHeh8agj9hukNH8eRQQXkyogIar după ce articolul te va transpune în minunata lume a nunților organizate la Castelul Cantacuzino, te așteptăm să povestim despre nunta ta. Ramona, event managerul Castelului Cantacuzino, este pregătită să te ajute să creezi o nuntă de poveste.


ENG

Cantacuzino Castle, in one of the most popular wedding blogs


The Cantacuzino Castle appears in one of the most popular wedding blogs în Europe. Under the title Charming old