top of page

Noutăți

Vinuri argentiniene de excepție, pe 29 decembrie, la a treia degustare de vinuri organizata la Caste

Vinuri de excepție, preparate fine și un castel cu o istorie de peste 100 de ani! În apropierea Revelionului, vă propunem o călătorie în însorita Argentina, o seară specială în care puteți savura buchetul vinurilor de la Bodega Enrique Foster.

Unul dintre puținii enologi argentinieni care au creat un vin notat de criticul Robert Parker cu 96 de puncte, Mauricio Lorca și-a inaugurat propria cramă - Bodega y Viñedos Mauricio Lorca - cu 14 ani în urmă, iar Bodega Enrique Foster, unde produce doar Malbec, a fost fondată în urmă cu 17 ani împreună cu Don Enrique - un american de origine spaniolă, care locuiește la New York și este unul din avocatii celebri din Manhattan, îndrăgostit de strugurele Malbec.

Prețul pachetului este de 380 de lei și include degustarea a cinci sortimente de vin plus un meniu cu șase preparate ce vor completa perfect savoarea acestei licori magice.

Rezervările se realizează la numerele de telefon 0735 15 13 18/ 0733 50 15 75 sau rf@zamora-estate.com sau diana@zamora-estate.com

Recomandăm
Recente
Arhivă
Urmăriți-ne
  • Wix Facebook page
  • Wix Facebook page
  • Wix Facebook page
bottom of page