Noutăți

"Moving van Gogh" - finally at the Cantacuzino Castle!

28.06.2016

Castelul Cantacuzino. 5 săli. 100 de heliogravuri. Instalații interactive. 100 de ani de istorie și artă. Un concept unic. "Moving van Gogh".

 

Începând cu 29 iunie, iubitorii de artă se pot bucura de un preview al expoziției "Moving van Gogh", un preview compus din 100 de heliogravuri ce prezintă lucrări ale pictorului olandez, din prima perioada a creației sale artistice.

 

De pe 15 iulie, vă provocăm să pășiți în lumea lui Vincent van Gogh, o lume fascinantă, plină de culoare. Printre altele, veți fi la o atingere distanță de "Starry Night" și de binecunoscuta floarea soarelului a lui van Gogh prin instalațiile audio-video pe care le-am conceput pentru ca vizitatorii noștri să traiască o experiență artistică incredibilă.

 

Această expoziție reprezintă un concept unic, propriu și inovativ, realizat de Galeria de artă a Castelului Cantacuzino, și va fi prezentată în premieră în România.

 

 

 

Please reload

Recomandăm

Sculpturi de peste 6 metri înălțime, realizate din aproximativ 80 de tone de material, expuse într-un parc de 60.000 de metri pătrați, din 16 iunie, l...

June 4, 2018

1/4
Please reload

Recente
Please reload

Arhivă