Noutăți

ADVENTURE@theCASTLEAproximativ 20 de ateliere, inclusiv 10 pentru copii, și un kilometru tiroliană, în cel mai nou parc de aventuri, la Castelul Cantacuzino din Bușteni


Aproximativ 20 de ateliere, inclusiv 10 pentru copii, circa un kilometru de tiroliană și multe alte activități potrivite pentru familii îi așteaptă pe turiștii de pe Valea Prahovei, începând cu 28 mai, la Castelul Cantacuzino din Bușteni.


"Din momentul în care am deschis Castelul Cantacuzino pentru public, ne-am propus să dezvoltăm o serie de activități și atracții pentru vizitatorii noștri astfel încât ei să aibă mai multe oportunități pentru recreere și, de ce nu, pentru distracție. De aceea, am proiectat un parc de aventură în curtea castelului, un parc care să se potrivească, de asemenea, cu peisajul de munte. Odată cu inaugurarea acestui parc, vizitatorii se vor bucura de domeniul Castelului Cantacuzino: <<Istorie, Artă, un restaurant franțuzesc desăvârșit, Relaxare și, începând cu 28 mai, Aventură, toate acestea fiind completate de o priveliște extraordinară asupra Munților Bucegi", a declarat Kurt Neuschitzer, CEO al Zamora Estate.

Principiul de bază al companiei este siguranța turiștilor, proprietarii punând astfel accentul pe crearea unei echipe experimentate, fiecare membru al acesteia având cunoștințe solide în domeniu.

"Noi credem că mai importantă decât distracția este siguranța iubitorilor de adrenalină. Acesta este și motivul pentru care am avut în vedere calitatea echipamentului și, desigur, echipa noastră. Sonia Drăgan, campion mondial la schiboard, va conduce personalul tehnic al parcului, la care se adaugă patru profesionisti in domeniu cu o experiență profesională incredibilă", a declarat Kurt Neuschitzer.

Parcul, care are o suprafață de 1,5 hectare, așteaptă iubitorii de adrenalină cu ateliere, tiroliene, toate acestea având o dificultate medie și fără nicio limită de greutate.

De asemenea, parcul de aventuri îi provoacă pe turiști să încerce multe alte atracții potrivite pentru copii, familii și adulți, cum ar fi tir cu arcul și sesiunile cu arme airsoft.

"Castelul Cantacuzino s-a transformat de-a lungul anilor și am fost întotdeauna atenți la cerințele publicului, cum ar fi acest proiect, ADVENTURE@theCASTLE. Pentru o experiență completă, turiștii pot petrece o zi întreagă la Castelul Cantacuzino. Dimineața ei pot servi o cafea pe terasa din curtea castelului, apoi se pot pregăti pentru o porție de adrenalină în parcul nostru, iar ziua poate continua cu un prânz delicios la restaurantul Canta Cuisine și o vizită a Castelului Cantacuzino și a expoziției noastre. O escapadă perfectă, îndrăznesc să spun", a menționat Kurt Neuschitzer.

Deschiderea oficială a ADVENTURE@theCASTLE va fi pe 28 mai, de la 11:00, la acest eveniment urmând să participe, printre alții, Kurt Neuschitzer, CEO al Zamora Estate, și Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni.

Prețurile pentru ADVENTURE@theCASTLE încep de la 20 de lei până la 30 de lei și includ echipamente profesionale și asistență din partea personalului tehnic.

Castelul Cantacuzino din Bușteni a fost construit între anii 1901 și 1911 de prințul Gheorghe Grigore Cantacuzino. Castelul Cantacuzino, deschis pentru public în 2010, a găzduit unele dintre cele mai impresionante si expoziții interesante din România. Astfel, în 2015, iubitorii de artă au putut să se bucure de celebrele litografii si gravuri de Salvador Dali și Pablo Picasso, care prezintă în prezent opere de arta ale marelui pictor Marc Chagall, urmată, din luna iulie, de expoziția Vincent van Gogh.


Recomandăm
Recente
Arhivă
Urmăriți-ne
  • Wix Facebook page
  • Wix Facebook page
  • Wix Facebook page

SOCIALIZARE/SOCIALISE

  • Wix Facebook page
  • Wix Facebook page
  • Wix Facebook page

ANGAJĂM !!

AI UN LOC IN ECHIPA NOASTRĂ !

Incepe-ți cariera !      Detalii...

PARTENERI PolyFazer

Charging point 

22kWh

platformă “smart” pentru managementul procesului de încărcare a mașinilor electrice și hibride cu plug-in.

www.polyfazer.ro

CONTACT

Adresă Castelul Cantacuzino

Bușteni, Str. Zamorei, Nr.1, 105500​

Prahova - Romania

+40 722 960 606   -  Rezervari vizita castel

(doar pentru grupuri>20 pers./ bookings castle visit (only for groups higher then 20 pers.)

+40 737 299 464   - Rezervari Restaurant

+40 735 151 318     -  Evenimente / Events

+40 733 50 15 75   - Relatii publice presa            

                                   Public relations press

+40 372 255 428   - Fax

 

Email:  office@cantacuzinocastle.ro

ATENȚIE !!în zilele menționate în calendarul de evenimente, castelul este închis spre vizitare. Vezi calendar

ATENTION!!​ On the days mentioned in events calendar, the castle is closed for visiting. See calendar

PROGRAM vizitare / VISITING program

LUNI - DUMINICĂ 10.00 - 19.00

ultima intrare la 18.05/35

MONDAY - SUNDAY 10.00 - 19.00

latest entrance at 18.05/35

 

Intrarea se face din ora in ora respectiv:

Pentru vizitare castel sau pachetul castel+expozitie: 

Entry is made every hour, respectively:

For castle visiting or for the package castle+exhibition:

10.05; 11.05; 12.05; 13.05.; 14.05; 15.05; 16.05; 17.05; 18.05.

Doar pentru vizitare expozitie:

Only for exhibition:

10.35; 11.35; 12.35; 13.35; 14.35; 15.35; 16.35; 17.35; 18.35.

 

Vizitatorii beneficiaza de asistenta cu ghid profesionist in limba romana.

Visitors receive assistance with professional guide in Romanian. For english guiding please call and make a reservation.

Copyright © 2013 Zamora Estate S.R.L..