top of page

Noutăți

Prahova Classic Nights la ediția a II-a, sezonul 2

În 24-25 octombrie 2015, la Castelul Cantacuzino din Bușteni s-a desfășurat a II-a ediție a seriei de concerte Prahova Classic Nights, din stagiunea 2015-2016.

Pe parcursul celor două seri, publicul s-a bucurat de arii din Glinka, Tchaikovsky, Rachmaninoff, Rossini, Donizetti, cântece din folclorul rusesc și multe altele, interpretate de oaspeții noștri de la Teatrul Bolshoi: soprana Larisa Rudakova, tenorul Vsevolod Grivnov – deja prieteni buni ai castelului – și mezzosoprana de coloratură Margarita Mamsirova, acompaniați de pianista Margarita Petrosyan. Aplaudate intens au fost și cântecul și dubletele Varvarei din opera „Nu doar iubirea“ („Не только любовь“), de compozitorul contemporan rus Rodion Șcedrin – nume puțin cunoscut în lumea muzicală din România, în interpretarea gazdei evenimentelor – Margarita Mamsirova.

În seara zilei de 24, am fost onorați să-i avem alături pe Excelența Sa Ambasadorul Chinei în România - Xu Feihong, Excelența Sa Ambasadorul Germaniei în România - Werner Hans Lauk și Excelența Sa Ambasadorul F. Ruse în România - Oleg Malginov. Alte personalități de seamă care ne-au ajutat să recreăm atmosfera aristocratică de odinioară au fost: Arnold Klingeis - primarul or. Avrig, jud. Sibiu, Thomas Emmerling, reprezentantul Unio Art Luxembourg, Ovidiu Baciu – Casa de Producție Kazibo Music, artista Oana Ionel, precum și actrița Laura Cosoi.

Următorul eveniment, sub egida Prahova Classic Nights, va avea loc în 27-28 noiembrie 2015.

Vă așteptăm cu drag!

Foto: Vali Kozak

Recomandăm
Recente
Arhivă
Urmăriți-ne
  • Wix Facebook page
  • Wix Facebook page
  • Wix Facebook page
bottom of page