Noutăți

Ultimele 3 zile !

09.10.2015

Mai aveți la dispoziție doar trei zile în care puteți admira la Castelul Cantacuzino peste 200 de opere semnate de artistul suprarealist Salvador Dali! Timp de două luni și jumătate, acesta a fost gazda tuturor ce au trecut pragul Castelului, încântându-i cu lucrări ce au ilustrat marile capodopere ale literaturii universale!

 

“Bătrânul și Marea”, “Divina Comedia”, “Faust”, “Gargantua și Pantagruel” sunt câteva dintre operele pe care le poți vedea ilustrate la Castelul Cantacuzino din Bușteni, împreună cu un impresionant set de cărți de tarot pe care, Salvador Dali l-a creat pentru soția sa, Gala!

 

Alături de acestea, mai ai ocazia să admiri și “Drumul către Pubol”, o ultimă reprezentare în care celebrul artist a realizat  portretul iubitei sale Gala, operă expusă în cadrul acestei expoziții prin amabilitatea doamnei Irina Budrina!

 

Așadar, te aștetpăm să cucerești universul lui Dali și în ultimile trei zile ale expoziției “Salvador Dali – Welcome into My Brain”, să participi la tombolă și să câștigi marele premiu: o excursie pentru două persoane la Figueres, Spania, pe urmele inconfundabilului Salvador Dali!

 

Mulțumim tuturor celor care l-au vizitat pe Salvador Dali în această perioadă la Castelul Cantacuzino și îi așteptăm cu drag și la expozițiile noastre viitoare!

 

 

Please reload

Recomandăm

Sculpturi de peste 6 metri înălțime, realizate din aproximativ 80 de tone de material, expuse într-un parc de 60.000 de metri pătrați, din 16 iunie, l...

June 4, 2018

1/4
Please reload

Recente
Please reload

Arhivă