top of page

​BINE ATI VENIT LA " CANTA CUISINE"   www.cantacuisine.com

Restaurantul CANTA CUISINE a fost conceput pentru a integra o atmosferă confortabilă și rafinată, cu servicii extravagante, rezultând o experiență romantică și elegantă. Aceasta stabileste starea de spirit pentru o întâlnire romantică, sau orice altă ocazie specială, alături de persoana iubită, prieteni sau familie.
​​
Restaurantul este situat în incredibilul Castel Cantacuzino, iar elegantul design interior îl transformă într-un loc unic în România. ​

În zilele de vară, puteți degusta preparatele noastre cu specific franțuzesc pe terasa restaurantului, unde vă puteți bucura de o priveliște extraordinară asupra munților Bucegi. Încăperile restaurantului sunt create în stiluri diferite de la o ambianța istorică - pivnița de vânătoare - până la o atmosfera de restaurant elegant. Putem găzdui în fiecare parte aproximativ 60 de persoane, în total 120 de persoane.


 

BUCATARIA

De la ton roșu în crustă de susan pe pat de avocado, mix de salată și sos de rodii, supă franțuzească de ceapă și emmentaler, risotto cu trufe cote de boeuf cu legume, cartofi dulci și sos de trufe, mușchi de vită Rossini și coroană de miel în crustă, ratatouille de legume, cartof dulce și sos miel sunt printre preparatele ce trebuie să le degustați. Fiecare carne este însoțită de sosul propriu, pregătit în casă, 100% natural, ce conferă un gust deosebit preparatelor. 

PROGRAM ȘI REZERVĂRI

Luni-Duminică 10.00 - 22.00 

+40 737 299 464

 SE ACCEPTĂ ȘI PLATA CU CARD BANCAR

ALTE SERVICII

Vizitare

Cazare în vila

Hunter's Lodge

Puncte de atractie

Evenimente

Magazin suveniruri

ADVENTURE@the

CASTLE

bottom of page