top of page

Servicii

PARC DE AVENTURĂ

ADVENTURE@theCASTLE

There's nothing like our castle adventure!

IMG_7112 2
IMG_7516
kids
IMG_7520
IMG_7862 2
IMG_8991 2

Despre parc

Aproximativ un kilometru de tiroliană, circa 20 de ateliere, dintre care 10 pentru copii, vă așteaptă la intrarea în curtea Castelului Cantacuzino!

 

O priveliște extraordinară asupra Munților Bucegi. Istorie, Artă, Relaxare, Aventură. Cu familia sau prietenii.  Totul, la Castelul Cantacuzino!

DESCOPERĂ o adevărată aventură, în natură. Fiecare atelier reprezintă o nouă provocare pe care trebuie s-o încercați cât mai repede.

 

REZERVĂ o zi la Castel și pregătiți-vă pentru o altfel de experiență. Puteți vizita Castelul și expoziția, să savurați o cafea pe terasă, iar apoi să simțiți adrenalina în parcul nostru de aventuri din curte. Sau puteți simți înainte adrenalina, să luați prânzul pe terasă și să vizitați apoi Castelul și expoziția. Orice varianta e posibilă la Castel.

 

RELAX, la Adventure@theCASTLE nu trebuie să fii acrobat sau James Bond. Parcul nostru de aventuri are un grad de dificultate mediu, așadar nu rata o zi plină de distracție la Castel.

PĂȘEȘTE CU ÎNCREDERE pentru că la intrarea în parcul nostru, înainte de a începe aventura, vei primi un training profesionist din partea instructorilor Adventure@theCASTLE.

 

Instructorii noștri vă vor supraveghea de-a lungul traseului de aventură, a poligonului cu tir cu arcul și arme de tip airsoft, cât și a tironienelor, astfel încât voi să fiți, la fiecare pas, în siguranță.

ÎNCHEIE AVENTURA ÎN GLORIE! După un traseu perfect, fiți pregătiți să țintiți câteva obstacole! Dacă vreți să fiți Robin Hood, atunci arcurile voastre sunt pregătite. Vreți să fiți următorul Terminator? Nimic mai simplu. Descoperă armele noastre de tip airsoft.

 

Servicii

CĂȚĂRARE  ȘI TIROLIENE

TIR CU ARCUL

* 1 traseu de pentru copii (4-10 ani, minim 1m30cm înălțime) – cu 2 tiroliene incluse
 

Echipamentele de siguranță (marca Petzl) sunt de mărime reglabilă.

Asistență permanentă din partea operatorilor parcului.

Dispunem de arcuri atât pentru adulți, cât și pentru copii. 


Echipamentul complet include: arc, săgeți, apărătoare de braț, mănușă cu 3 degete, tolba.


Un sport pentru toate vârstele care nu te solicită foarte mult efort fizic.

 

TIR CU ARME DE AIRSOFT

Tir cu arma cu luneta, tir cu pistolul, airsoft. Pentru expertii aventurilor, punem la bataie si un plus de adrenalina, prin activitatile de tir cu arma. Acesta activitate este atent supravegheata, dar nu periculoasa. Pentru indragostitii de tir este un plus care va face diferenta.

Programări grupuri și informații

la tel:   +4 0244 320520

Prețurile pentru Adventure@theCASTLE includ:

- utilizarea echipamentului compus din cască, ham, lonje de asigurare cu carabiniere, cască, mânuși pentru traseele de tiroliană, arc, săgeți pentru țintă, pistoale și puști de tip airsoft;

- training înainte de intrarea în traseu, pentru utilizarea corectă a echipamentului, în deplină siguranță pentru voi;

- asistență în parcul de aventuri;

La activitățile din Adventure@CASTLE pot participa:

- adulți, individual sau în grupuri organizate;

- adulți sau copii cu înălțimea minimă de 110 cm la traseul de Tiroliene;

- adulți sau copii, indiferent de vârstă, greutate sau experiență anterioară la tir cu arcul și tir cu arma de tipul airsoft;

 

Biletele și fișele necesare pentru participarea la activitățile sunt disponibile la intrarea în curtea Castelului Cantacuzino

ALTE SERVICII

Vizitare

Cazare în vila

Hunter's Lodge

Puncte de atractie

Restaurant si Terasa

Evenimente

Magazin suveniruri

bottom of page